KONRAD DZIAŁAK

Dyrektor sprzedaży SWIGO

tel. +48 600 833 087

swigo na twojej półce sklepowej to gwarancja świeżego soku najwyższej jakości z przedłużonym terminem do spożycia w oparciu o nowoczesną technologię hpp.

POROZMAWIAJMY!

Uzupełnij krótki formularz, a my wkrótce się z Tobą skontaktujemy!




    Na czym polega technologia hpp?

    HPP jest odpowiedzią na niezmiennie zwiększające się wymagania rynku, który oczekuje od produktów już nie tylko trwałości, ale także naturalnego składu oraz pełnej wartości odżywczej – niezaburzonej przez proces przetwórstwa. 

    Paskalizacja, jest metodą zabezpieczania produktów przed ingerencją drobnoustrojów i mikroorganizmów, zapewniającą ich trwałość. Zamiast wysokich temperatur, które stosowane są w pasteryzacji, wykorzystuje ona wysokie ciśnienie (nawet 6000 barów, czyli ciśnieniu jakie miałby Rów Mariański gdyby był… sześć razy tak głęboki jak jest!). Dzięki temu, produkty zachowują 100% swoich walorów, a jednocześnie są w pełni zabezpieczone. Co więcej, HPP sprawia, że wszystkie smaki są podbite, podczas gdy pasteryzacja je wytłumia. To dlatego soki SWIGO lepiej smakują. A do tego możesz mieć pewność, że do produkcji wykorzystane są tylko najlepsze owoce! Nasze soki wytwarzamy zgodnie z orzeczeniami żywieniowymi Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności (EFSA).